Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance

O Nama

IGRALIŠTANCE NA ADI

Igralištance na Adi rezervisano je za male i velike avanturiste koji žele da provedu nezaboravne trenutke na obali “beogradskog mora”.

Naša igraonica na otvorenom predstavlja jedinstven koncept zabave za decu u Beogradu, uz tim profesionalnih animatora koji organizuje brojne aktivnosti i kreativne radionice.

Savremeno dizajnirano Igralištance na Adi nalazi se u sklopu restorana Time Out na Makiškoj strani Savskog jezera.

U našem raju za igranje dostupni su raznovrsni sadržaji za zabavu namenjeni deci različitog uzrasta, u prelepom prirodnom ambijentu, daleko od gradske buke i vreve.

Igraliste, igralistance, igraonica, rodjendaonica, rodjendan, deciji.

Brojni tobogani, penjalice, poligoni spretnosti, kućice, autići, kao i velika trambolina, garantuju kvalitetno provedeno vreme i nezaboravnu avanturu na moru Beograda. Pored kompletno opremljenog igrališta na otvorenom, naše drugare očekuju različite aktivnosti, kao što su jahanje konjića i drugi doživljaji koji će im ostati u najlepšem sećanju.

U cenu je uracunata neogranicena konzumacija hrane i pica u trajanju od 3 sata!

Besplatan zakup prostora

Radnim danima popust 10%

Termini: 10-13 | 14-17 | 18-21

Termini za organizaciju rodjedana su podlozni prilagodjavanju termina- satnice slavljenika

Naše Igralištance

Tokom vikenda Igralištance na Adi vrvi od kreativnosti, jer se tada održavaju interaktivne radionice koje vode profesionalni animatori. Kroz razne animacije i igrice koje razvijaju njihovu maštu i kreativnost, deca otkrivaju svet oko sebe, samostalno istražuju i jednostavno uživaju u igri.

Radionice koje organizujemo vikendom, kao i jahanje konjica – BESPLATNI SU.

Igralištance na Adi je prepoznatljivo po najboljim rođendanima i drugim dečijim proslavama, pri čemu je zakup prostora potpuno BESPLATAN. Ukoliko želite da Vaše dete obradujete prelepom proslavom rođendana, Igralištance na Adi je kao stvoreno za to. U jedinstvenom ambijentu na obali jezera slavljenika i njegove drugare očekuje puno dobrog provoda i najbolja zabava koju će dugo pamtiti.

Za decije rodjendanske proslave, Igralistance na Adi ima oformljene razlicite ponude , u kojima svako moze pronaci ono sto mu najvise odgovara.

Za roditelje je rezervisan prelepo uređen prostor na samoj obali beogradskog mora. Gostoprimstvo i ljubaznost profesionalnog osoblja je na zavidnom nivou, jer nam je najvažnije da se naši gosti osećaju prijatno i opušteno, dok uživaju u proslavi sa svojim gostima.

Ponuda: Leto 2022

Proslava rođendana na otvorenom

Ada Ciganlija, Makiška strana,
lokal broj 6.
(+381) 69 755 933
(+381) 62 687 444 Igralištance

office@restorantimeout.rs
igralistance@restorantimeout.rs

Radno vreme
od 08:00 do 22:00

Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance
@ 2022 Created by Advera