Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance

O nama

Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance

o nama

Naša priča

U najlepšem delu Beograda , na Adi Ciganliji lociran je Restoran Time out.
Objekat se nalazi na desnoj strani Savskog jezera i ukupnom kvadraturom od 6.000m2 najlepši je i najrasprostranjeniji lokal na Adi Ciganliji.
Unutrašnji deo objekta, površine je 1.000m2 , i raspolaže kapacitetom od 150 sedećih mesta.
Kada govorimo o spoljnjem delu objekta njegov kapacitet je 1600 sedećih mesta kao i 500 ležaljki raspoređenih na plaži.

Spoljni deo restorana tokom svakog leta beleži rekordnu posećenost, obzirom da smo objekat sa najdužom tradicijom i najvećim kapacitetom na Adi i da smo orjentisani na kompletnu ponudu kako za mlađu populaciju tako i za porodične ljude.

Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance

Kao što vidite, naša delatnost je dosta raznolika međutim tu joj nije kraj.

Mi smo ono lepo sećanje na prvi bračni ples, ili proslavu rođenja deteta, punoletstvo ili devojačko i momačko veče mnogim našim sugrađanima.

Spremite se da otkrijete sasvim novi, potpuno drugačiji doživljaj, kada su poznati specijaliteti u pitanju, ali i sve ono što ste do sada smatrali savršenom proslavom.

Takođe,
U sklopu restorana Time Out nalazi se i veliko dečije igralište na otvorenom, koje je kako tokom sezone tako i van nje jedno od najdražih mesta naših sugrađana za provođenje vremena sa decom u prirodi.

Na Igralištu tokom leta , u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom organizujemo veliki broj besplatnih radionica za sve mališane.

Pored ovoga, organizacija proslava dečijih rođendana pod vedrim nebom , na otvorenom je takođe jedna od nezaobilaznih aktivnosti našeg objekta tokom leta.

ambijent

Privatne proslave o kojima se dugo priča, kako zbog sjajne hrane tako i zbog vrhunske zabave deo su posla kojim se naročito ponosimo.
Kapacitet sedećih mesta za organizaciju proslava od 150 sedećih mesta, kao i različite vrste izuzetno bogatog menija čine nas jednim od najčešćih izbora za urbanija slavlja.

Bilo da su u pitanju deca, oni mlađi ili pak stariji sugrađani naš restoran, bašta i naš deo plaže popunjeni su svakodnevno do poslednjeg mesta.

Time Out

Iskustvom vrhunskog ugostitelja i odlikama dobrog domaćina vodimo se pri organizaciji različitih vrsta proslava koje naši gosti zamisle.

Proslave “koktel tipa” kapaciteta do 300 stajaćih mesta čest su izbor kompanija prilikom pripreme i obeležavanja njima važnih manifestacija.

Mnoge od najvećih firmi poput …. prepoznale su nas kao sigurnog partnera za organizovanje seminara, koktela, promocija.

Sa mnogima od njih naša saradnja se ne završava nakon jednog događaja, već sva ta druženja na obostrano zadovoljstvo ponavljamo.

Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance

Ada Ciganlija, Makiška strana,

lokal broj 6.

(+381) 69 755 933 
(+381) 62 687 444 Igralištance

office@restorantimeout.rs
igralistance@restorantimeout.rs

Radno vreme
od 08:00 do 22:00

Time Out restoran plaza bar hrana Ada igralistance
@ 2022 Created by Advera